Låspaket

Vi samarbetar med ASSA för att kunna erbjuda dig de bästa, och tryggaste produkterna på marknaden.

ASSA Entré

ASSA Entré är ett modernt låspaket för din bostadASSA Entré är ett helt nytt låspaket för din villa, radhus eller lägenhet. Vår nya cylinderteknik ASSA d12 ingår som standard och garanterar dig det senaste inom säkerhet.ASSA har gjort Sverige säkrare i 130 år. Nu gör vi Sverige ännu säkrare med ASSA Entré, vårt nya låspaket för bostad.
ASSA 3000 Connect

Nu även med kodlås! ASSA 3000 Connect är ett fjärrstyrt entrélås avsett för privatbostäder. En knapptryckning växlar låsets läge - från olåst via flera olika nivåer till säkerhetslåst. Vid högsta säkerhetsnivån låser du med den patenterade hakregeln och spärrar även handtaget på insidan mot "utbrott".Vi har skapat ett lås som är bekvämt att använda, utan att kompromissa med säkerheten. ASSA 3000 Connect motsvarar kravet för godkänd låsenhet (låsklass 3, enligt SSF).Den kompletta satsen innehåller allt som behövs för ett vanligt montage. Vi rekommenderar att montaget utförs av en ASSA återförsäljare. Kodtekniken och säkerheten mellan fjärrkontroll och lås bygger på samma system som bankerna använder över internet (engångskoder). En förlorad fjärrkontroll spärrar och aktiverar du enkelt själv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Insynsskydd -T-Järn

T-järn monteras som insynsskydd på ytterdörrar där man ser en springa mellan dörren och karmen. Syftet är att ingen obehörig skall kunna se om dörren är låst eller ej.FAS 1131T är en T-profil som monteras på dörrbladet. T-järnet passar till FAS 309 extralås och FAS 131 m.fl, både höger- och vänsterdörrar. Används i första hand som "petskydd" vid alltför stor dörrspringa. Den inbrottsskyddande funktionen är ringa. Levereras med träskruv.T-järn finns i två längder 330 mm och 400 mm.De är tillverkade i rostfritt stål kan med fördel även användasför att dölja äldre skador från exempelvis inbrottsförsök.

 

 

 

 

 

 

 

Konsument

För mer information om utvalda säkerhetsprodukter som lämpar sig särskilt väl i villor, radhus och lägenheter - gå in på ASSAS hemsida

Vallåkra Lantmannaaffär

Bokstigen 3

253 41 Vallåkra

Tel 042 - 99 275

Fax 042 - 99 365