Häst

Vi har ett brett sortiment för hästar - såväl foder som tillbehör. Fråga oss, vi har svaren.

Klicka på loggorna för att komma till leverantörens sida. 

 

 

- Hippo är indelat i familjer för att lätt hitta den produkt som passar i foderstaten och är optimal för just din häst. Fodren finns i både pellets- och müsliform. Pelletsen är små vilket gör att Hippo kan utfodras till hästar i tidig ålder.    

 

 

- Spiller tog fram den första hästfoderblandningen i Storbrittannien på 1950- talet. Sedan dess har SPILLERS® visat vägen för innovativa nutritionella produkter. SPILLERS® har länge varit generationers första val - från några av världens mest kända hästar till familjens ponny. 

 

 - Krafft ägs av Lantmännen och erbjuder ett komplett sortiment av foder till alla typer av hästar. I sortimentet finns pellets, müsli, mineraler, vitaminer, lusernprodukter, havre och olika tillskott. KRAFFT tillverkas så långt det är möjligt av svenska råvaror och all tillverkning är noggrant kontrollerad både vad gäller näring och hygien. KRAFFT är ett tryggt val för dig och din häst!

 

- Vård- och tillskottsprodukter i toppklass! Equsana är ett av Danmarks ledande varumärken inom hästfoder och tillskott. Alla produkter i sortimentet är noggrant utvecklade av experter med fokus på de bästa råvarorna och optimal effekt för hästägaren.

 

 

 

- Fibergi AB tillverkar sedan början av 80-talet svenskt kvalitetsfoder för alla typer av hästar. Tillverkningen sker med svenska råvaror av högsta klass och under noggrann kontroll.

 

 

 - Biofarmab arbetar med väl genomtänkta och utprovade produkter av högsta kvalitet, framsprungna ur behov från den aktiva hästsporten. Man har jobbat nära veterinär och farmakologisk expertis för att uppnå de högt ställda målen.

 

 
 -I mer än100 år har aveve arbetat för att kunna erbjuda högkvalitativt hästfoder till sina kunder. 
Aveve är en del av den belgiska aveve. Group, där fokus har varit från hästfoder helt från starten. Genom innovativa leverantörer i västeuropa kan de erbjuda en extraordinär kvalitet av foder till alla slags hästar – oavsett om det är hopp-, dressyr-, avels-, trav- eller militaryhästar. 
 
 

 

 

 

 

 

Hästtillbehör

 - Vi tillhandahåller hästtillbehör från Hansbo Sport.

 - Vi säljer ProEquo goda bakterier för din häst.

- Hos oss kan du handla tillskott från Trikem.

 - Nu finner du ett stort sortiment av tillskott från NAF


Vallåkra Lantmannaaffär

Bokstigen 3

253 41 Vallåkra

Tel 042 - 99 275

Fax 042 - 99 365