Djurfoder i Helsingborg 

Hos oss finner du ett brett sortiment av djurfoder. Vi har foder till gnagare, hundfoder, kattfoder, hästfoder och även foder till lantbruksdjuren. Du finner även strömaterial så som kutterspån, torv och easy strö.

Under vintern finns morötter och Horse hage i lager.

Du finner även Vildfågelfrö,talgbollar och viltfoder under vintern.

 

Vallåkra Lantmannaaffär AB,har under 2013 blivit franchise butik i Djur&Natur kedjan.   

Djur&Natur är vårt varumärke för det övriga fodersortiment för häst, hund, katt och fågel. Djur&Natur skall tillgodose främst fritidsmarknaden och mindre lantbruk med produkter. Inom Djur&Natur hittar du allt säckat sortiment från Svenska Foder samt kompletterande produkter från externa leverantörer.

Djur&Naturs produkter finns representerade hos mer än 250 återförsäljare runt om i landet. Kom förbi på ett besök till vår Djur & Natur-butik.Vi har stor kunskap om alla djurslag.

Välkommen!

 

 

 

Djur&Natur är butikskedjan för dig som har små eller stora djur, som rider, eller är intresserad av djur och natur. I våra butiker finner du ett brett sortiment av foder, samt tillbehör för ryttare och häst, smådjur, trädgård och lantbruk. Välkända produkter tillsammans med kunnig personal borgar för att du alltid kan känna dig trygg med dina inköp hos oss i Djur & Naturbutikerna.

Vallåkra Lantmannaaffär

Bokstigen 3

253 41 Vallåkra

Tel 042 - 99 275

Fax 042 - 99 365