Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Tillsammans skördar
vi framgång

Foder

Växt

Spannmål

Retail

Dotterbolag

Våra fem affärsområden

Svenska Foders verksamhet bygger på fem affärsområden:
Foder, Växtodling, Spannmål, Retail – som kort kan beskrivas som direktförsäljning till konsument via butiker och återförsäljare – och dotterbolag. Dessa affärsområden ger oss en bredd, en helhet, som gynnar dig som kund till oss. 

Tillsammans skördar vi framgång!

Aktuellt från våra affärsområden

Möt oss i sommar

Mina Sidor är dina sidor

Mina Sidor

För dig som vill ha full koll på dina spannmålsleveranser. Här kan du se bland annat se kontraktsnummer, kvantiteter och följa dina inleveranser med spannmål.

Här kan du också beställa ditt bulkfoder och dina insatsvaror som exempelvis kalvnäring, mineraler eller juvervård.

Koncernnyheter

Kostnadseffektivitet skapar stabilitet i turbulenta tider

Svenska Foder fortsatte 2023 med fokus på kostnadseffektivitet och hög servicegrad. Det genererade ett resultat innan skatt på 124 miljoner SEK. Carsten Klausen, VD för Svenska Foder, konstaterar att en öppen och tydlig kommunikation med kunderna och ett stort engagemang hos medarbetarna i bolaget har skapat rätt förutsättningar för att...

Svenska Foder-säljare i öst

Karriär hos Svenska Foder

Våra medarbetare är det viktigaste vi har

Hos oss hittar du utmanande, kul, inspirerande arbete med goda arbetsförutsättningar och högt i tak. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och du som jobbar hos oss kommer att kunna påverka ditt arbete för att kunna prestera bästa möjliga i din roll. Vi är en platt organisation som tror på kommunikation och öppenhet. Det är så vi förändrar och förbättrar oss varje dag.

Creating the future 2030

DLG-koncernens, och därmed Svenska Foders, strategi Creating the Future 2030 innebär att utveckla den befintliga verksamheten, för att kunna investera i framtidens gröna lösningar och upprätthålla en ekonomiskt hållbar utgångspunkt.

Att driva företag innebär ett stort ansvar. Under de senaste åren har det blivit allt tydligare att företagsbyggande handlar mer än om att bara driva en sund verksamhet. Det handlar också om det ansvar vi har för att hjälpa samhället i rätt riktning och skapa en hållbar framtid för kommande generationer.

Missa inte!

Mina sidor
Logga in/registrera dig som:
New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.